Skip to content

Ingatlanértékesítés tiszta szívvel!

Ingatlanértékesítés tiszta szívvel!


Eladná ingatlanát de nem tudja melyik ingatlanirodára bízza a feladatot? A Delta Ingatlan irodánál több mint 9 éves tapasztalatunkkal kedvező feltételekkel meghirdetjük ingatlanát! A célunk, hogy a legideálisabb vevőt megtaláljuk Önnek, így az eladó és a vevő is elégedett lesz!

A Delta Ingatlan egy fiatalos, energikus, motivált emberekből álló csapat, ahol az életünk az ingatlanozás. Nagyon szeretjük a munkánkat és a legjobbat szeretnénk kihozni belőle nap mint nap. Az eladók és a vevők érdekében tiszta szívvel dolgozunk, ami duplán igaz ránk:
- Tiszta szívvel = teljes odaadással, lelkesen, maximális erőbedobással.
- Tiszta szívvel = becsületesen, tiszta lelkiismerettel.

Ha eladná ingatlanát:
Ha ingatlan eladóként ingatlanirodát keres mert nem tud vagy nem akar bajlódni az eladással és szívesen rábízná tapasztalt szakemberekre ezt a feladatot akkor döntés előtt mindenképpen hallgassa meg kedvező ajánlatunkat!

Mindent Ön határoz meg!

  • Mennyiért hirdessük az ingatlant? (ármeghatározásban segítünk)
  • Mennyi ideig hirdethetünk? (hosszabb időtartamnál nagyobb az esély)
  • Miről készülhet fotó? (csak azt fotózzuk, amihez hozzájárul)
  • Milyen vevőket szeretne? (megadhatja kiket nem szeretne látni)
  • Hogyan fizessék meg a vételárat? (készpénz, hitel, egy összegben, több részletben)
  • Birtokbaadás részletei? (mennyi idő kell a kiköltözésre vagy átadásra)

Nálunk több értékesítő együtt dolgozik azon, hogy sikeresen eladjuk ingatlanát az Ön feltételei szerint. Nézzen be irodánkba személyesen vagy hívjon bátran egy kötetlen helyszíni beszélgetés egyeztetéséhez! Örömmel vesszük érdeklődését.

Nálunk kiszállási díj nincs, helyszíni felmérési díj nincs, regisztrációs díj nincs!

Hívjon ezen a számon: +36 30 209-3991


Ha ingatlant vásárolna:

Ingatlant vásárolna de nincs igazán megfelelő az Ön számára? Megvan a vételár de a kínálat szegényes? Ismerjük ezt a helyzetet. Vegye fel a kapcsolatot a legszimpatikusabb értékesítőnkkel és mondja el milyen ingatlanra vágyik! Ha ismerjük az igényeit akkor egyből tudjuk értesíteni ha megfelelő ingatlan érkezik hozzánk, akár még a meghirdetés előtt! Sok esetben publikus hirdetés nélkül kelnek el ingatlanok nálunk mert pont megvan rá a megfelelő vevő a rendszerünkben.

Szeretne az elsők között lenni, akik értesülnek a legújabb ajánlatokról, eladó, kiadó ingatlanokról? Hívja értékesítőinket és egyeztessen elképzeléseiről!

Érdeklődjön itt: +36 30 209-3991